What we do

Är vi en bra matchning för ett samarbete?

Ofta så samarbetar vi med upptagna mammor som vill kunna styra sin egen tid och ha tryggheten i att ha flera inkomstben.

Om du vill tjäna några extra tusenlappar i månaden eller jobba professionellt med oss är helt upp till dig.

Vi har en framgångsrik affärsmodell, ett  tryggt bolag i ryggen, en positiv gemenskap och du får en egen handledare som hjälper dig att nå dina mål.
Egenskaper vi värdesätter är ödmjukhet, eget driv, lösningsfokus och humor.

Gig-ekonomi blir allt vanligare och det betyder kort och gott att du har inkomster från olika håll. Skapa mer trygghet genom att inte stå och falla på din ”fasta” anställning där det kan ändras från en dag till en annan.

Valmöjlighet

Du kan välja att vara en del av vår gemenskap och företagande på olika sätt.

Affärsutveckling och teamledare

Vill du bygga upp en verksamhet som du kan livnära dig på eller tryggheten att ha ett extra inkomstben, då kan det här passa dig.
Bygg upp en verksamhet där du stöttar och handleder dina återförsäljare.
Global eller lokal verksamhet, det väljer du.

Återförsäljare

Du kanske redan idag rekommenderar produkter och tjänster som du är nöjd med till andra.
Här kan du dessutom få betalt av företaget och dina kunder har även en 90 dagars nöjd kund garanti. Allt för att du och kunden ska känna sig trygga.

Rabatt för eget bruk 5-30%

Vill du köpa dina produkter med 5 – 30% rabatt, då är det här ett bra val.

Kind Words

 

”Sofia har hjälpt mig att stärka mitt varumärke via sociala medier. Hon har gett mig konkreta verktyg och tips o hur jag på ett tidseffektivt och enkelt sätt når önskade resultat.
Sofia är även en oerhört duktig mentor när det gäller affärsutveckling, ledarskap och personligt varumärke”

Joanna

”Sofia är en av mina superboosters. Du vet den där personen som du vänder dig till när du vill bli påfylld med energi samtidigt som du kan bli rejält utmanad när du behöver det. En underbar kollega och vän helt enkelt”

Ebba

”Sofia ger mig alltid bra tips på hur jag ska komma vidare i min business. Hon är en fantastisk ledare och hon ger mig energi och pepp när jag kör fast”

Anna