Min bakgrund
Jag har alltid haft en stor nyfikenhet på vad livet kan erbjuda och har tagit möjigheten att flytta världen över beroende på vad jag ville jobba med.
Som flygvärdinna baserad i London, Spa-terapeut i västindien ombord Celebrity Cruises, resespecialist på Irland till att jobba med ekonomi på företag i Sverige till att idag driva min egen salong som fransstylist i kombination med att vara återförsäljare för världsledande hud- och hälsoprodukter.

Uppvuxen i dalarna så har jag nu rotat mig i Skåne med min kärlek Tomas och våra två barn Ebba och Elliot och vår jaktlabrador Nox.

Jag tycker om att se livet från den positiva sidan och jag trivs med att omge mig med människor som lyfter varandra.
Du hittar mig lättast ihop med ett gäng positiva människor eller hemma där jag oftast har något DIY projekt igång!

Från anställd med psykisk ohälsa till min egen chef!

Låt mig berätta om hur jag gick från anställd med psykisk ohälsa till att bli min egna chef.

Driftig, lojal, nyfiken med ett jävlaranamma. Det är mig i ett nötskal. Jättebra egenskaper att ha men det kan också betyda att du inte känner när du har nått gränsen…

Hur får du livspusslet att gå ihop med heltidsanställning, familj, aktiviteter, träning och fritid? Det gjorde det till slut inte för mig och jag drabbades av utmattningssyndrom.

Som det så fint heter så ändras ingenting om du inte själv gör en förändring.
Min vision var att kunna styra mitt arbetsliv utifrån mitt familjeliv och inte tvärtom och därför bestämde jag mig för att jag ville jobba för mig själv.

Visste jag att jag skulle lyckas? Nope.

Idag så jobbar jag med flera inkomstben och driver min egna salong hemifrån som fransstylist samt jobbar med hud- och hälsoprodukter, digitala kurser och som coach inom direkthandel och sociala medier.

Genom att ha flera inkomster så skapar du också en större trygghet och mer frihet. Just därför har jag också valt att hjälpa andra kvinnor att göra detsamma.

 

 

Det här visste du inte om mig…

Den otekniska mamman…

Jag är från början helt otekniskt men vet du vad, till och med den mest otekniska människan kan lära sig att jobba via sociala medier.

I många år har jag utbildat och föreläst inom ämnet att bygga upp sin verksamhet i sociala medier. Jag vet att det kan kännas övermäktigt, svårt och läskigt att starta upp och därför vill jag visa att alla kan göra det.

 

Hur har jag utvecklats?

  • Ledarskapsutbildning – Akademi Båstad
  • Skapa ditt personliga varumärke – Social Brand Lab
  • Digital Marknadsförare – Nordic Tech Institute
  • Reels Academy – Pink Sparrow
  • Grow On Instagram – Lizzie Palios

Mod för mig är när du genomför något du egentligen inte vågar!

Sofia Thysell

Det har jag aldrig provat så det klarar jag säkert!

Pippi

It´s going to happen because I´m going to make it happen!

Harvey Specter